Sitemap

Hypnotherapie Informatiebijeenkomst

hypnotherapeut amsterdam  
hypnotherapie - behandeltraject
Informatiebijeenkomst
27 oktober 2022
20:00 - 21:30
Hypnotherapie is een effectieve behandelmethode voor velerlei klachten. Toch zijn betrekkelijk weinig mensen bekend met deze vorm van therapie. Hypnotherapie bestaat net als reguliere psychotherapie voor een belangrijk deel uit gesprekken van mens tot mens. Daarnaast maakt hypnotherapie gebruik van trance en hypnose. Hiermee krijg je toegang tot diepere lagen van je bewustzijn. Je komt tot de kern van je klacht waardoor je doeltreffend aan verandering kunt werken.

Eens per maand geef ik een hypnotherapie informatiebijeenkomst. De bijeenkomst begint om 20:00 uur en duurt tot 21:30 uur. Je bent dan in de gelegenheid om vragen te stellen en ik leg uit op welke manier hypnotherapie je kan helpen om aan jouw hulpvraag te voldoen. Ik besteed tevens aandacht aan andere vormen van therapie zodat je inzicht krijgt in welke therapie het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Tijdens de bijeenkomst krijg je de gelegenheid om kennis te maken met trance en hypnose. Je kunt daarbij een aangenaam gevoel van diepe ontspanning ervaren en nieuwe energie opdoen. De dagen daarna bemerk je wellicht al een positief effect in je dagelijkse leven.

De kosten voor deelname zijn € 20,- per persoon.

Je kunt je aanmelden door een te sturen of je kunt je telefonisch aanmelden op nummer 0616058838. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en de gewenste datum te vermelden. Je krijgt dan van mij een bevestiging. Links van deze tekst zie je de datum van de eerst volgende informatiebijeenkomst.
 
Contact

Praktijk voor Hypnotherapie
Jan Kruunenberg
Boniplein 45
1094 SC Amsterdam
Tel 06 16058838

NBVH
© J.J. Kruunenberg